Hodnocení obchodu

5,0 44 hodnocení
5
43x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
DF Avatar autora Dita Vodáková Frajdlová | 22.9.2021
Obchod i zboží super, rychlé vyřízení. Naprostá spokojenost!
LJ Avatar autora Lenka Jakubová | 22.9.2021
Perfektní přehledný e-shop, velmi kvalitní a nádherné produkty, bleskurychlá doprava. Jsem velmi spokojená! Tento obchod vřele doporučuji.
AS Avatar autora Andrea Sosíková | 22.9.2021
Obchod mohu jen doporučit. Objednávala jsem už podruhé a jsem opět velmi spokojená. Krásná, kvalitní práce, komunikace na jedničku. Zboží dorazilo rychle a v pořádku.
P Avatar autora Peter | 22.9.2021
Som mocne spokojný s obchodom aj so samotným tovarom. Nechal som si spraviť veľký podstavec na mieru s prapodivnými rozmermi. Poslali mi aj náčrt presne, ako som chcel, všetko bolo jasné a zrozumiteľné. Farbou som si nebol úplne istý ale zvolil som správnu k môjmu stolu (možno by pomohlo mať trochu reálnejšie vzorky farieb na výslednom produkte?). Podstavec mi prišiel parádne zabalený, ako v bavlnke a teraz sa vyníma na mojom stole presne, ako som chcel a potreboval. Určite odporúčam aj za kvalitu tovaru aj za jednanie s obchodom.
FH Avatar autora Filip Hala | 22.9.2021
Jeste se mi nestalo, abych detaily kalkulace a platby resil s v 11 vecer. Bud nemate osobni zivot, nebo svou praci milujete. Podle vysledku na mem stole to druhe :) Rychlost, preciznost, kvalita!
S Avatar autora Stanislav | 31.7.2021
Za mě určitě kladná zkušenost, poctivý obchod s kvalitou výrobků, která je na velmi vysoké úrovni.
AM Avatar autora Adéla Mihalič | 22.5.2021
Spokojenost
SK Avatar autora Stanislav KAŠPAR | 20.5.2021
Maximální spokojenost s kvalitou i dodáním.
Avatar autora z | 1.5.2021
g
A Avatar autora Alexandra | 26.4.2021
S obchodom som absolutne spokojna. Tovar bol doruceny nacas, komunikacia bola vyborna a tovar je naozaj krasny a kvalitny :). Objednala som si podstavec pod monitor na mieru a stojan na sluchatka a pri oboch produktoch vidno ze sa jedna naozaj o masivne drevo a podstivu pracu. 100% odporucam!
Avatar autora Zdeněk Šofr | 24.4.2021
maximální spokojenost, Zboží dorazilo snad už druhý den, velmi pečlivě zabaleno. Hned jsem "instaloval" na pracovní (homeoffice) stůl a jsem nadšený. Mám stojan na sluchátka, krabici na kapesníky a stojan na tužky. Původně jsem chtěl jen jen stojan na sluchátka. Ale nedalo se odolat.... a dobře jsem udělal moc díky, jste super
YP Avatar autora Yveta Patschová | 11.3.2021
super,přístup k zákazníkovi na jedničku,vstřícnost,ochota.Zboží došlo v pořádku-jsem moc spokojená.Stoprocentně doporučuji
HS Avatar autora Honza Straka (Administrátor) 12.3.2021
Zdravíme Yveto, děkujeme za Vaši reakci a spokojenost. Je to radost pro nás. Mějte se krásně, Honza, SW
S Avatar autora Sylva | 14.12.2020
Objednala jsem stojan na sluchátka. Dorazil brzy ,vypadá moc hezky a kvalitně. Je to dárek pro manžela, který je náročný a už teď vím ,že bude spokojen. Obchod mohu jen pochválit a doporučit.
HS Avatar autora Honza Straka (Administrátor) 12.3.2021
Dobrý den, Sylvo, doufáme, že je manžel spokojený a dobře se mu pracuje. Dejte vědět a mějte se krásně, Honza, SW
P Avatar autora Peťa | 10.12.2020
Objednala jsem si podstavec pod pc, stojan na sluchátka a tmavě šedou filcovou podložku pro přítele jako dárek. Děláme rekonstrukci bytu a tato sada bude do jeho pracovního koutku:-) Zboží bylo dodáno neuvěřitelně rychle a opravdu pečlivě zabalené, aby se mu nic nestalo. Za mne obrovská spokojenost. Vypadá to skvěle a kvalitně. Těším se už teď na jeho reakci. Mějte se fajn.
HS Avatar autora Honza Straka (Administrátor) 12.3.2021
Zdravíme Peťo, děkujeme moc a doufáme, že příteli se dobře pracuje. Hodně štěstí, Honza, SW
MK Avatar autora Martin Kaska | 26.11.2020
Podstavec je skvělý, jednání zaměstnanců firmy vstřícné, vyřízení objednávky rychlé. Jsem naprosto spokojen.
HS Avatar autora Honza Straka (Administrátor) 12.3.2021
Zdravím Martine, moc děkujeme za Vaši podporu. Vážíme si toho. Díky, Honza, SW
J Avatar autora Jakub | 19.9.2020
S tovarom aj s personálom, s ktorým som bol v spojení, som bol veľmi spokojný. Podstavec pod monitor je krásny a kvalitne spracovaný, dodanie na Slovensko v priebehu 2 pracovných dní, môžem len odporučiť.
HJ Avatar autora Honza Straka jr. (Administrátor) 20.9.2020
Dobrý den Jakube, tak to máme radost, děkujeme za hodnocení! Ať slouží! Honza jr.
ZD Avatar autora Zuzana Dudyová | 9.7.2020
Naprostá spokojenost! Kvalitní zboží, příjemné jednání a rychlé dodání. Můžu jen doporučit.
MS Avatar autora Markéta Silnicová | 8.7.2020
100% spokojenost. Rychlé vyřízení objednávky. Doručenì do 2dnů. Určitě se vrátíme a znovu něco vybereme a koupíme. Všem doporučuji.
ES Avatar autora Eliška Sedláková | 25.5.2020
Praktické podtácky v pěkném designu jsem sháněla dlouho. Takové jsem našla u vás . Na stole vypadají skvěle!
Avatar autora Darina Šťastná | 23.5.2020
Dárek pro manžela k narozeninám - zpracování skvělé, maximální spokojenost. Dárek sklidil obrovsky úspěch.:)
HS Avatar autora Honza Straka (Administrátor) 24.5.2020
Dobrý den, Darino, no tak to je nádherná zpráva! Mockrát děkujeme! A budeme rádi, když nám spokojený manžel pošle nějaké fotky své pracovny. Udělá to zase radost nám. Přejeme pěkné dny, Honza Straka.