Na naší telefonní lince jsme vám k dispozici každý den mezi 8 a 22 hodinou. Zboží skladem expedujeme okamžitě. Zboží vyráběné na míru dle dohody.

Hodnocení obchodu

4,9 15 hodnocení
Přidat hodnocení
5
14x
4
1x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
MV Avatar autora Milan Vatrt | 28.1.2020
Kvalitní výrobek, dobrá komunikace a krátká dodací doba. Naprostá spokojenost.
PR Avatar autora Petr Rohánek | 23.1.2020
Skvělá komunikace, odpověď na chatu i večer. Dodací lhůta nejkratší možná. Za mě naprostá spokojenost.
ZR Avatar autora Zuzana Roupcová | 14.1.2020
Skvělé!!
L Avatar autora Lukáš R. | 14.1.2020
Výrobky jsou to fakt pěkné a budou ozdobou každé kanceláře, kupoval jsem černou variantu - je fakt super. Výhradu mám jenom k podložce pod klávesnici a myš, tak je fakt příjemná, protiskluzový pás ale moc dobře nefunguje a podložka mi hrozně moc klouže po stole. Budu to muset nějak vyřešit. Poradíte? Díky.
JR Avatar autora Jarmila Rousová (Administrátor) 14.1.2020
Dobrý den, prosím, zavolejte na naší linku a domluvíte se. Jste první s touto zkušeností, řešení určitě najdeme. Jarmila, SW
PJ Avatar autora Pavel Jurčo | 5.1.2020
Je to naozaj krasny dizajnovy doplnok dotvarajuci pracovne miesto, Napad s dodanymi papierikmi v baleni by chcelo trochu zdokonalit Doporucujem
LK Avatar autora Lucie Kopecká | 4.1.2020
Velmi rychlé dodání, perfektní zpracování produktů a komunikace ze strany obchodu také perfektní.
MM Avatar autora Martin Mach | 21.12.2019
Vše naprosto Super. Jediné co bych mohl vytknout je poměrně drahá pošta. Ale věřím ,že časem se povede i toto vyladit :)
ED Avatar autora Eva Dymesova | 17.12.2019
Rychlé dodáni
MU Avatar autora Martin Ušiak | 12.12.2019
Yo
JC Avatar autora Jakub Chamrád | 21.11.2019
Pomohlo dotvořit organizaci pracovního prostoru
AV Avatar autora Andrea Vlková | 16.11.2019
Cena je sice vysoká, ale výrobky jsou parádní. Líbí se mi i přívětivý styl komunikace obchodu a rychlost dodání.
HJ Avatar autora Helena Jáchymová | 16.11.2019
Rychlá reakce. Vše Ok
TB Avatar autora Tomáš Buchtela | 5.11.2019
Rychle dodani Super komunikace ze strany obchodu
OH Avatar autora Ondřej Halama | 18.10.2019
paráda
Avatar autora | 30.7.2019
+ Rychlost
+ Kavlita
+ Velmi vysoká pečlivost při balení - je radost zboží rozbalovat

Ideální neotřelý dárek pro všechny. Precizní, praktické, stylové. A hlavně je to moc hezký :)

Stránka 1 z 1 , položek celkem: 15

Tento web používá soubory cookie. Dalším procházením tohoto webu vyjadřujete souhlas s jejich používáním.. Více informací zde.